De Kok Advies en Training

is erkend door en

geregistreerd bij het

CRKBO (Centraal Register

Kort Beroeps Onderwijs).

Daardoor kunt u ervan

uitgaan dat u samenwerkt

met professionele trainers

en coaches.

 

 

Coaching

bokstrainer Ibrahim

 

Balans in werk en privé:

focus op krachten en niet de klachten.

 

Ook ik de sigaar!  

Nooit gedacht dat ik een burn-out zou krijgen! Mijn werk was altijd prachtig in balans. Gaf er zelfs trainingen over en coachte mensen. Toch is het me overkomen. Niet zozeer door grote disbalans in mijn werk, maar doordat ik me te lang en te veel zorgen maakte over privézaken waar ik geen controle over had. En dat bleek mijn achilleshiel. Wat er gebeurde, en wat ik bij veel mensen zie, is dat de (zware) energie naar binnen sloeg, ik op slot ging en er last van kreeg. Grote vraag voor mij was: hoe ga ik opbouwend om met disbalans, frustraties en onzekerheid.

 

Boksen

Naast praten met professionals voor inzicht, heeft boksen me erg geholpen: het was een positieve en gecontroleerde manier om (zware/negatieve) energie kwijt te raken. Niet door meer te denken, maar door meer mijn eigen kracht te voelen.

 

Nieuw traject, aangevuld met boksen  

Deze ervaring heeft me op het idee gebracht om een traject te ontwerpen voor mensen die op zoek zijn naar balans in werk en privé, waarin de focus zowel op inzicht als op lichamelijke beweging ligt, boksen dus. Op zoek naar je kracht en de mogelijkheid om negativiteit te uiten en kwijt te raken.

 

Dit traject bestaat uit verschillende coachingsgesprekken, en enkele bokslessen die deelnemers leren energie te kanaliseren en controleren, negativiteit weg te laten stromen en positieve energie te activeren. De combinatie van coachingsgesprekken en boksen leert je om te gaan met emoties, angsten en controle.

De bokslessen worden gegeven door een bokscoach met niet alleen verstand van bokstechniek, maar belangrijker nog: van het begeleiden van mensen bij het vinden van een vorm om emoties te uiten op een positieve maar gecontroleerde manier om zo meer balans te vinden. Annemiek de Kok houdt zelf de coachingsgesprekken met de deelnemer.

Dit coachingstraject kan zinvol zijn voor mensen die: